Oreo Frappe from heaven

Hej alla mina älskade läsare,

Idag har jag, som rubriken lyder, druckit typ världens godaste oren frappre. På en organic fram dessutom (förmodligen den enda i hela Thailand). Stället heter Chicken & Bee, och är döpt efter ägarna, vars respektive namn är just kyckling och bi. Gulligt. Tyvärr var det för tidigt för oss att äta lunch, så vi ska nog försöka ta oss hit igen senare för det är by far det fräschaste stället vi ätit på. Och för att inte tala om deras toaletter. De va vita, gick att spola och hade både tvål och rinnande vatten att tvätta händerna med. Ens hygienstandard sjunker ganska snabbt och efter ett par dagar utan svenska toaletter uppskattar man det lilla.

Till lunch valde vi en mycket spännande japansk(?) restaurang en bit bort. Vi fattade ingenting, men vi hade en kokplatta och en stor gryta mitt på bordet som en söt japan fyllde med någon slags buljong och kokade upp. Vi beställde in massa råa grejer och hällde helt enkelt i allt i grytan. Sedan åt vi hela kalaset med pinnar. Ett äventyr till lunch, med svingoda smoothies till.

Förutom att äta har vi åkt en del moppe och sett oss omkring. Vi har kört förbi flera hundra meter ananasodlingar, ett stort antal underviktig kor och hundar och flera kilometer underbara sandstränder och klarblått hav. Vädret är helt perfekt, gissningsvis runt 30 grader och det fläktar väldigt skönt på moppen. Dagarna går lite för fort, och jag tror inte två veckor här kommer kännas för länge, snarare tvärtom. Nu ser vi fram emot ännu en spännande middag i sann thai-anda.

Sa was dee torn khum,
Annie

 
 
Allmänt | |
Upp