Stor summering i bilder av senaste tiden

Det var ett litet tag sedan jag skrev här. Jag skyller framförallt på två saker: 1) jag har haft två tentor (igår) och 2) vi har inte utfört några stordåd som varit värda ett eget blogginlägg. Så nu samlar jag senaste tidens små utflyckter och upptäckter på ett ställe. Se och njut!
 
Vi börjar med det roligaste ämnet: MAT. Jag har testat lite nya grejer som tål att nämnas.
Först ut: bajs. 
Ja, ni läste rätt. Jag har ätit bajs. Inte bajs som i avföring, utan en street food formad som en bajshög. Det är typ lite likt våffel-deg med en söt red bean-röra i. Det var verkligen skitgott! Hihi.
 
Nummer två: Friterad deg med socker på, även känd som twisted donut.
Detta var verkligen något för mig. Krispigt utanpå, lite segt i mitten och massa socker runt om. 
 
Nr tre: En annan form av 호떡. 
Den här var mycket fluffigare och mer friterad än de jag ätit tidigare. Den var så fluffig att den knappt fick plats i två pappersmuggar. Jag hällde även lite chilisås(-liknande) över och alltså, mina smaklökar ljublar fortfarande.
 
Nummmmmmmer fyra: Banan- och chokladshake.
God i all sin enkelhet. Och helt klart billigaste sättet att få i sig banan. En i storlek "regular" (liten...) kostar ca 12 kr. Ignorera gärna finnarna i min panna, de är borta nu. Skyller på den förorenade luften i Seoul, men de skulle lika väl kunna ha framkallats av min inte så hälsosamma diet (se ovan nämnda födoämnen).
 
NUMBER FIVE: Pinapple Soju.
Nu har vi snart betat av hela utbudet av Soju. Ananas var en av de bättre! Även Green Apple tar en mycket hög plats på listan.
 
Sist men ABSOLUT INTE MINST: Buffé med unlimited wine ♥︎ 
Alltså!!!!!!!! Grönsaker! FRUKT! VIN! Bara första tallriken tillsammans med Prosecco var värd hela kostnaden av buffén + tunnelbanan. Det fanns allt från sötpotatispommes och friterad kyckling till pizza och lasagne till soppor och nudlar till sallad och frukt. Efter typ fem portioner av icke-koreansk mat högg vi in på efterrättsbuffén som bestod av churros, tiramisu, glass, ännu mer frukt och kaffe. Till allt detta kunde man gå och hälla upp hur mycket vin man ville ha. Det var en bra kväll.
 
Från mat-temat till ännu mer bajs! Jag är inte omogen, det är koreanerna som är det. Vi besökte nämligen ett café med temat BAJS. Väldigt mysigt namnet till trots. 
Kaffet serverades i toalettstolsmuggar. Har tyvärr ingen bild på dem, men det var roligt. Hehe.
 
Vi har sett någon form av parad med massa ungdomar i traditionella koreanska kläder: 
 
Vi har även sett en potentiell framtida familjebil: 
 
Vi har spelat driving-range-baseball:
Banan var över en parkering. Det finns många spännande lösningar här i Sydkorea. 
 
Sist men inte minst har vi äntligen fått våra Alien Registration Cards! Det betyder att vi nu är tillåtna att lämna landet för att resa och sedan komma tillbaka utan att ansöka om nytt visum. Det innebär också att vi nu vistas i Sydkorea lagligt. Yey! 
Glad ♥︎
 
Bonusbild: 
Templet på 1000 won-sedeln är det som står utanför vårt campus. Snubben på sedeln är någon professor eller liknande som har med vårt universitet att göra. Jag lyssnade inte så noga när dom förklarade hur allt hänger ihop, men Sungkyunkwan och 1000 won-sedeln är i alla fall sammanhängande på ett eller flera sätt. Lite coolt.
Allmänt | | Kommentera |
Upp