Latest updates

En liten recap i bilder på vad som hänt senaste tiden:
 
Vår lilla klass i Law-course när vi besökte Constitutional Court i torsdag. 
Jag besökte farbror doktor och fick medicin mot min hosta. Jag fick lite olika piller och röd, lysande vätska att käka tre gånger om dagen i tre dagar. Tyvärr lät inte mina lungor så bra, så om medicinen inte hjälper måste jag åka till sjukhuset och röntga lungorna (eftersom dom är fett rädda för tuberkulos här). Ber till alla högre makter att medicinen hjälper. 
Vi åt dumplings och kall nudelsoppa. Dumplingsen var himmelskt goda och även den kalla nudelsoppan överträffade förväntningarna. Observera att vi inte visste att den var kall när vi beställde. Som tidigare nämnt finns väldigt få menyer på engelska. (Vi har ätit upp typ hälften av dumplingsarna på bilden, kunde inte hålla i väntan på soppan).
Vi har även testat kanelbullechips. Också dom förvånansvärt goda. Och även en ny sort av honey butter chips. Mmmmmmmmmmums. 
Sist men inte minst besökte vi (på väg från Seoul Fashion Week) en torkad-fisk-marknad. Det var alltså flera hundra meter med stånd av torkad fisk. Jag fattar inte hur man kan leva på att sälja torkad fisk när samma torkade fisk sälj på trehundra likadana ställen. Visst är det gott, men hur stor marknad ä det för TORKAD FISK??? 
Och givetvis sälj även fluffiga, färgglada rispuffar överallt. Ö-v-e-r-a-l-l-t.
Allmänt | |
Upp