SOLEN

Yeeeessss, ni läste rätt! NU är solen och värmen här! Igår vandrade vi runt i ett 22 gradigt Seoul och njöt av våren. Vi stannade givetstvis vid varenda cherryblossom vi såg och fotade likt de turister vi innerst inne är. 
För att fira vädret (och för att jag ville ha) köpte jag en kiwi-smoothie. Inte riktigt samma klass som i Thailand, men man får vara glad för det man får. Observera det gigantiska sugröret.
 
Vi passerade även en snubbe som hackade trätavlor. Han var stört skillad på riktigt.
Sen såg vi en samuraj som kliade sig på höften.
Vi blev tipsade om att växter funkar lika bra som air purifyers, så vi investerade i varsin grön planta i hopp om att våra rum nu sakta men säkert kommer bli hälsosammare att leva i. Som det är just nu är förmodligen luften ganska förorenad och inte hjälpsam i vår tillfriskningsprocess som verkar ha avstannat. Gubben i blomsteraffären var (förmodligen) jätteglad att någon handlade av honom så vi fick varsin avklippt blomma på köpet ♥︎ 
På kvällen firade vi en tjej i min korridor som fyllde år. Vi åt på ett ganska fett ställe med ett lysande träd mitt i rummet. Ett par som var där hade även köpt med sig en tårta som efterätt. Yaasszzzzzz. 
Emil fick feeling av trädet och posade självmant framför kameran. Han vill så gärna va med på bloggen. 
 
Allmänt | |
Upp