1/3 närmre slutet

Nu har vi lämnat in final paper (slutgiltiga uppsatsen) i East Asian Comparative Law, den enda juridikkursen vi läst under terminen. Vi vet såklart ännu inte om vi är godkända, men det är ju bättre att vara glad i onödan än orolig. Vår sista lektion bestod av en lunch som vår professor bjöd på. Utan vår vetskap har det tydligen funnits en lunchbuffé på översta våning i ett av husen på campus, som dessutom såg mycket fancy ut. Där ser man.
Det var en konstig blanding av mat; ris, nudlar och potatis, men inget kött förutom lite korv och crabsticks som var blandade i en sallad med senap... Hm.
Efter lunchen tog vi ett klassfoto utanför. En del av studenterna fattas, dom har väl åkt hem eller bara smitit från uppsatsinlämningen.
Det blev många bra foton, men detta är min favorit. Hur kan det blåsa åt fem olika håll samtidigt?? 
En rolig grej i Korea är att det finns restauranger med snabbmatstema. Du får helt enkelt maten i engångsförpackningar och snabbmatstillbehör. Ser fattigt ut, men smakar väldigt gott. Detta festade vi på till middag - kyckling (pga avsaknaden av kött till lunch), ris och massa majonnäs (i portionsförpackning)!!!!!
Efter den pråliga middagen köpte vi glass och tog vi en promenad till Dongdaemun och tittade på de 25,550 lysande LED-rosorna. Det är så himla vackert. Om jag hade plats någonstans hade jag också haft såna blommor.
 
Allmänt | |
Upp